Stacket

DDoS Beskyttelse

Vi kan tilbyde dig spilhosting, databasehosting, webhosting samt meget mere med danske servere og DDoS beskyttelse.

Hvad er et DDoS angreb?

Distributed Denial of Services (DDoS) angreb er cyber angreb som forsøger at nedlægge en digital service, dette er i vores tilfælde spilservere, databaser, hjemmesider eller lignende services hosted ved os. Det fungere ved at hackere har et botnet som består af tusindevis af computere som de får til at udføre forbindelser til en speficikt service, planen med dette er at overbelaste serveren som kører servicen som gør den bliver utilgængelig for offentligheden.

Hvem er "angriberen"?

Bag et DDoS-angreb er der mange forskellige typer af forskellige personer og/eller grupper, hvor nogle af de mest hyppige er:

  • Konkurrenter.
    Dette kan f.eks. være en anden Minecraft, CS:GO eller lignende server som prøver at få dine spillere til at joine dem i stedet.

  • Trolls.
    Dette kan være spillere der bare syntes det er sjovt at ødelægge spillet for andre eller er blevet bannet fra din server og syntes andres skal staffes også.

  • Cyberkriminelle.
    Dette kan være enkelt personer og/eller grupper, der tjener penge ved hjælp af at udsende DDoS-trusler. Flere cyberkriminelle udføre flere små angreb, for at vise seriøse trusler og kan derefter opkræve "beskyttelsespenge".

DDoS beskyttelse i Danmark

Vores DDoS beskyttelse fungere ved at der er installeret hardware fra Arbor Networks som er en af markedslederne indenfor DDoS Beskyttelse. Udstyret fungere ved at indsamle data løbende og markere potentielle angreb, derefter ville markeret angreb blive filteret fra før det overhovedet rammer din service. Udover automatiseret systemer, så sidder der netværksspecialister og holder øje 24 timer i døgnet alle 365 dage om året ved vores netværksleverandør for at sikre det automatiske system ikke overser et angreb.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores support via Discord eller over mail [email protected].

Stacket Group ApS

CVR: 43729659
Email: [email protected]

Løvspringsvej 1E 2.tv, 2920 Charlottenlund, Danmark.

Klar til at komme igang?

Opret Konto

mobilepay

Copyright 2020-2024 © Stacket. Alle rettigheder forbeholdes.